Следвайте Гласове в ТелеграмВреме е всички нормални личности, организации и политически

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВреме е всички нормални личности, организации и политически
Коментари Харесай

Каракачанов: Всички срещу сглобката в национално обединение – за национален суверенитет и излизане от кризата

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Време е всички естествени персони, организации и политически субекти да застанат в едно обединяване против сглобката и да основат същинската опция на този нездравословен модел. Всички за България през днешния ден значи всички против сглобката! Защото като се изключи че ще си играят на избори, трите съставки на тази сглобка се канят след изборите да ни залъгват с още от същото - договаряния, надиграване, разпределение на власт. Това е изгубено време за страната, в което ще не престават да делят българите на евроатлантици и русофили, написа във „ Facebook “ ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. 

Той счита, че сглобката още веднъж инженерства и ще се опита да направи по този начин, че изборите за Екологичен потенциал и за Народно събрание да не са в един и същи ден. Дори най-простата сметка демонстрира, че една вълна на избори коства сред 90 и 100 милиона лева Нужно ли е България да даде 200 милиона, просто тъй като астрологията да вземем за пример показвала по този начин или пък тъй като някакви дребни партийни сметки сочат това!? Да даваме стотици милиони за политически еквилибристики значи да вземем тези пари от възможните великденски надбавки на пенсионерите или опазването на здравето, написа още Каракачанов.  

Цялата позиция на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация:

Всички против сглобката – за народен суверенитет и излизане от рецесията!

В неделя след дълго извъртане дамският преговорен екип на ГЕРБ разгласи, че няма да има държавно управление и ще се върви към предварителни избори. Това е най-правилното решение. Тази сглобка потвърди, че не може да ръководи страната и е пленник на външни ползи. Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи - в лицето на държавното управление Денков-Габриел - не се оправиха с нито един проблем и за всички е повече от ясно, че не те, а външни фактори – по-точно едно посолство -управляваха България. Подписаха унизително съглашение с Австрия, с което вместо Шенген, България пое ангажимент да приема незаконни имигранти, унищожиха енергетиката, приемайки да спрем въгледобива и да затворим топлоцентралите, стопираха плана „ Белене “ и продават за жълти стотинки двата нуклеарни реактора, докараха инфлация и високи цени, а в този момент желаят да подвигат налозите и Данък добавена стойност.
Явно е обаче желанието на част от сглобката още веднъж да инженерства и изборите за Европейски парламент да не са в една дата с изборите за парламент.

Време е да спрат игричките на гърба на българите от страна на самовлюбените сглобкаджии и откакто се отива на избори, изборите да бъдат в една дата. Дори най-простата сметка демонстрира, че една вълна на избори коства сред 90 и 100 милиона лева Нужно ли е България да даде 200 милиона, просто тъй като астрологията да вземем за пример показвала по този начин или пък тъй като някакви дребни партийни сметки сочат това!? Да даваме стотици милиони за политически еквилибристики значи да вземем тези пари от възможните великденски надбавки на пенсионерите или опазването на здравето, да вземем за пример.  
Мисля, че е време всички естествени персони, организации и политически субекти да застанат в едно обединяване против сглобката и да основат същинската опция на този нездравословен модел. Всички за България през днешния ден значи всички против сглобката! Защото като се изключи че ще си играят на избори, трите съставки на тази сглобка се канят след изборите да ни залъгват с още от същото - договаряния, надиграване, разпределение на власт. Това е изгубено време за страната, в което ще не престават да делят българите на евроатлантици и русофили.

България няма нужда от такова разделяне. България има потребност от ясно изтъкване на националния интерес - български и никакъв различен. Обединението в името на България през днешния ден стартира от следните елементарни правила: 
1. Национален суверенитет и слагане на българския интерес над всевъзможни идеологически клишета и непозната воля. 
2. Инвестиране в национална енергийна самостоятелност. Не на нездравословната Зелена договорка!
3. Не на миграцията в страната ни. България не трябва да се трансформира в гетото на Европа!
4. Насърчаване на българския бизнес и стопанска система, а не повдигане на налози и Данък добавена стойност.
5. Противодействие против въвличането на България в непознати войни!

Красимир Каракачанов, 
Председател на Вътрешна македонска революционна организация

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР